Τηλέφωνο επικοινωνίας : 215 21 51 922

τεντες δεξιωσεων, luxurytent.gr
ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

Τέντες Δεξιώσεων – Luxurytent

Εξόδου Μεσολογγίου 6, Αχαρναί

Τέντες Δεξιώσεων – Luxurytent

Luxurytent.gr

Σε μια δεξίωση σε εξωτερικό χώρο ή ακόμη και σε έναν εξωτερικό γάμο, ιδιαίτερα όταν η εποχή είναι λιγάκι περίεργη, μια κρίσιμη απόφαση που έχετε να πάρετε είναι αν θα χρησιμοποιήσετε τέντες.
Πρόκειται για ένα από τα ακριβά στοιχεία της οργάνωσης, ανάλογα με τα τετραγωνικά που θέλετε να καλύψετε.

Αν χρειάζεστε και πάτωμα, στην περίπτωση που το έδαφος δεν είναι επίπεδο ή πρόκειται για κήπο με χώμα, τότε το κόστος ανεβαίνει. Βέβαια αν δε θέλετε να ταλαιπωρήσετε τους καλεσμένους σας και να υπάρχει κίνδυνος να προσφέρετε βρεγμένες λιχουδιές, οι τέντες είναι η καλύτερη λύση, αν δεν υπάρχει εναλλακτικά κλειστός χώρος ή στέγαστρο.

Αν είναι δυνατό, είναι καλή ιδέα να έχετε ξεχωριστή τέντα για το catering, τον μπουφέ και το προσωπικό. Για να επικοινωνούν οι δύο τέντες, του catering και των καλεσμένων, στήστε έναν σκεπασμένο διάδρομο στην περίπτωση που ο καιρός μοιάζει να γίνει βροχερός.

Το να διακοσμήσετε τις τέντες είναι ένα μεγάλο κομμάτι και αρκετά δαπανηρό. Σειρές από λουλούδια τυλιγμένες στις κολώνες στήριξης, και στο περίγραμμα είναι η καλύτερη λύση, όπως επίσης το χρωματιστό τούλι με πιασίματα. Αν η δεξίωση είναι βράδυ μπορείτε να διακοσμήσετε την τέντα με σειρές από μικρά φωτάκια εξωτερικού χώρου.

Αν ο καιρός είναι βροχερός χρειάζεστε μια σταθερή τέντα αλλά όχι βαριά για να αισθάνονται άνετα οι καλεσμένοι σας. Αν ο καιρός είναι ζεστός, σκεφτείτε αν χρειάζεται να παραγγείλετε και κλιματισμό. Αν πάλι έχει ψύχρα ίσως να πρέπει να υπάρχουν σόμπες μανιτάρια.

Ότι και να αποφασίσετε, ανάλογα με τις συνθήκες του δικού σας γάμου, σιγουρευτείτε ότι έχετε συζητήσει τα πάντα με τους προμηθευτές σας, τις ώρες παράδοσης, το στήσιμο, τα κόστη, την παραλαβή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ταχυδρομείου στα παρακάτω στοιχεία για συμβουλές ή μελέτη.

Για διαθεσιμότητα ημερομηνίας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τηλεφωνήστε στα
Ερμπολίδης Ιορδάνης

Phone: 6976397953
email: info@luxurytent.gr
Web: www.luxurytent.gr 

Πρόσθετα

  Σχόλιο

  Χωρητικότητα:
  1000 - more
  Εύρος κόστους:
  € 100 - € 20000

  Επικοινωνήστε με τον επαγγελματία

  Συμπληρώστε τα στοιχειά σας και τις λεπτομέρειες και σύντομα ο επαγγελματίας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

  Captcha

  Ιορδάνης Ερμπολίδης

  View Vendor Profile

  ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ